WD 6 P Premium mokro-suhi usisivač – KÄRCHER

Iznimna snaga usisavanja i energetska učinkovitost: višenamjenski usisavač WD 6 P Premium. Sa spremnikom od plemenitog čelika, utičnicom, inovativnom tehnikom vađenja filtera, čišćenja filtera i regulacije snage.

Opis

High-end-višenamjenski usisivač WD 6 P Premium osvaja svojom izrazito velikom snagom usisavanja od 2000 W uz stvarnu potrošnju električne energije od svega 1300 W. Usisivač je opremljen inovativnom tehnikom vađenja filtera, kod koje je filter s ravnim naborima smješten u glavi uređaja u kaseti koja se može vaditi. Izvlačenjem ove kasete filter je moguće jednostavno izvaditi bez kontakta s nečistoćom. Moguće je usisavati suhu i mokru nečistoću bez mrskog mijenjanja filtera.

Pritiskom na tipku za čišćenje zaprljani filtar je moguće učinkovito očistiti zahvaljujući integrisanom čišćenju filtera te tako brzo ponovo dobiti usisnu snagu. Utičnica s automatikom za uključenje/isključenje omogućuje rad sa priključenim električnim alatom. Otpad koji nastaje kod hoblanja, piljenja ili brušenja bit će izravno usisan. Usisnu snagu moguće je po potrebi regulisati i kod standardnog usisavanja i kod korištenja električnog alata. Ostale prednosti: spremnik od plemenitog čelika zapremine 30 l, novo razvijeni pribor za vrhunske rezultate čišćenja, odvojiva ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja, vijak za ispuštanje velikih količina vode, parkirni položaj i mnogo više.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WD 6 P Premium mokro-suhi usisivač – KÄRCHER”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Post comment