Akcija!

WD 5 mokro-suhi usisivač – KÄRCHER

405,00 KM

Višenamjenski usisivač WD 5: ekstremno velika snaga usisavanja, ali ipak štedi energiju. Sa velikim plastičnim spremnikom zapremine 25 l, jedinstvenom tehnikom vađenja filtera i funkcijom čišćenja filtera.

Opis

Model vrhunske klase WD 5 je višenamjenski usisivač koji osvaja enormnom snagom usisavanja od 1800 W i malom potrošnjom električne energije od 1100 W. Ovaj usisivač ima plastični spremnik zapremine 25 l koji je otporan na udarce i filter s ravnim naborima koji se nalazi u kaseti filtera. Filter je moguće brzo i praktično zamijeniti jednostavnim izvlačenjem ove kasete, bez kontakta s nečistoćom. Osim toga, filter omogućuje usisavanje suhe i mokre nečistoće bez promjene filtera.

Zahvaljujući integrisanoj funkciji čišćenja filtera, zaprljani filter je pritiskom na tipku za čišćenje moguće brzo i učinkovito očistiti i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Optimalno usisavanje nečistoće i prvoklasni komfor u usisavanju osigurava savršena usklađenost novo razvijenog usisnog crijeva i nove preklopive podne mlaznice, koja ima dvije gumene trake i dvije trake s četkom. Tu još dolaze i odvojiva ručka s elektrostatičkom zaštitom (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine), parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i korisni spremnik na uređaju za kabal i pribor.

Dodatne informacije

Vrsta:

Mokro i suho usisavanje

Max. ulazna snaga (W):

1100

Spremnik (l):

25, plastika

Priključni kabal (m):

5m

Standardna širina pribora (mm):

35

Težina bez pribora (kg):

7.9

Dimenzije DxŠxV (mm):

420 x 380 x 625

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WD 5 mokro-suhi usisivač – KÄRCHER”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Post comment