WD 4 Car Kit mokro-suhi usisivač – KÄRCHER

330,00 KM

Višenamjenski usisivač WD 4 Car Kit sa specijalnim paketom pribora za unutrašnje čišćenje automobila. Energetski učinkovit i snažan. S jedinstvenom tehnikom vađenja filtera i drugim obilježjima.

Opis

Uređaj srednje klase WD 4 Car Kit opremljen je posebnim paketom pribora za savršeno čišćenje unutrašnjosti automobila, a osim plastičnog spremnika zapremine 20 l, otpornog na udarce, nudi i filter s ravnim naborima u kaseti filtera koji se brzo i jednostavno vadi izvlačenjem, u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Filter je prikladan za usisavanje suhe i mokre nečistoće, bez izmjene filtera. Iako ovaj višenamjenski usisivač troši svega 1000 W električne energije, uređaj je jednako snažan kao i usisivač od 1600 W.

Novo usisno crijevo i nova Clips-podna mlaznica, koja se odlikuje sa dvije gumene trake i dvije trake s četkom, u svakom slučaju jamče prvoklasno usisavanje nečistoće. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće privremeno parkirati. Ostala uvjerljiva obilježja opreme WD 4 Car Kit: odvojiva ručka na koju je moguće izravno postaviti različite pribore, “Pull & Push” sistem zatvaranja, ergonomski oblikovana ručka kao i praktični spremnik za kabal i pribor na uređaju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WD 4 Car Kit mokro-suhi usisivač – KÄRCHER”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Post comment