[vc_row type=”vc_default” margin_top=”0” margin_bottom=”-50” css=”.vc_custom_1491990393354{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-6 vc_col-xs-12” css=”.vc_custom_1491990396866{padding-bottom: 50px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”IZJAVE” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”bottom” line_height=”2” line_color=”rgba(204,204,204,0.85)” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-star” icon_size=”14” icon_color=”#cccccc” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;” line_width=”230” spacer_margin=”margin-bottom:40px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Disclaimer – Važna napomena – Pročitati prvo

USLOVI KORIŠTENJA INTERNET TRGOVINE

Dobrodošli u internet trgovinu www.Kano.ba, te na sve informacije, servise i produkte dostupne na internetskoj stranici čija je adresa www.Kano.ba (u daljem tekstu: “Internet Trgovina”). Vlasnik i administrator Internet Trgovine je Kamer Commerce d.o.o., sa jedinstvenim brojem subjekta 4200086440001 i sjedištem u ul. Blažujski Drum 14, u Sarajevu, Ilidža, BiH (u daljem tekstu, „Prodavac“).

Prije korištenja Internet Trgovine na bilo koji način, u svoje ime ili u ime pravnog lica u čije ime djelujete, izjavljujete da ste saglasni sa ovdje navedenim uslovima korištenja (“Uslovi korištenja”). Ukoliko niste saglasni sa odredbama Uslova korištenja, zatvorite stranicu Internet Trgovine i nemojte je koristiti.

Internet Trgovina vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na Internet Trgovini.

Molimo vas da Internet Trgovinu koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem Internet Trgovine se obavezujete da nećete:

•koristiti Internet Trgovinu izvan načina opisanog Uslova korištenja;

•oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup Internet Trgovinu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu Internet Trgovine, na Internet Trgovinu učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti Internet Trgovine;

•lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;

•koristiti Internet Trgovinu na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti Internet Trgovinu na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem Internet Trgovine izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura Internet Trgovine:

•Uslova korištenja,

•Politike privatnosti,

•Načina dostave,

•Procedure povrata,

•Proceduru ulaganja reklamacija

OPIS PROIZVODA

Iako nastojimo da fotografije i specifikacije proizvoda budu njihov ažuran, detaljan i vjedostojan prikaz, nemožemo garantirati njihovu potpunu tačnost, te zadržavamo pravo njihove promjene prema vlastitoj diskreciji.

NAČIN PLAĆANJA

Sve cijene u Internet Trgovini su iskazane u konvertibilnim markama sa uključenim PDVom.

Proizvode naručene u Internet Trgovini možete platiti karticama čiji je prihvat naznačen u Internet Trgovini, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem.

Ukoliko plaćate doznakom, plaćate na račun Prodavca, prema platnoj instrukciji koji će vam dostaviti Prodavac. Po uspješno obavljenom plaćanju, dostavite dokaz o uplati na kontakt adresu Prodavca.

Plaćanje pouzećem se obavlja preko kurira, prilikom isporuke naručene robe.

Plaćanja narudžbi u Internet Trgovini vrše se u konvertibilnim markama. Ukoliko plaćate karticama koje su vezane za račun koji nije u valuti KM, vaša banka vam može zaračunati dodatne konverzijske provizije za koje nismo odgovorni.

NAČIN DOSTAVE

Dostava narudžbi kupljenih u Internet Trgovini realizira se kurirski, slanjem naručene robe na evidentiranu kupčevu adresu za dostavu narudžbe. Kada adresa za isporuku nije posebno navedena, koristi se postojeća adresa kupca za dostavu narudžbe.

Alternativno, u dogovoru sa kupcem narudžba može biti preuzeta na fizičkoj lokaciji, u radnji ili drugoj posebno naznačenoj lokaciji.

Vrijeme dostave na teritoriji BiH je između 2 i 4 dana. Više informacije o dostavi vaše narudžbe možete dobiti od Internet Trgovine.

Dostava se naplaćuje u iznosu naznačenom u Internet Trgovini.

ULAGANJE REKLAMACIJE

U slučaju reklamacije, odmah po uočenom nedostatku kupac je dužan kontaktirati Internet Trgovinu, te ispuniti i dostaviti pisanu reklamaciju na kontakte Prodavca.

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Robu je moguće vratiti u roku od 24 sata od prijema robe, ukoliko naručeni proizvod nije korišten niti oštećen, uz prethodnu najavu povrata na kontakte Prodavca.

U slučaju zahtjeva za povratom robe, kupcu će biti vraćena sredstva u vrijednosti kupljene a vraćene robe, bez troška dostave.

U slučaju zahtjeva za zamjenom robe, zamjenska roba će biti poslana kupcu, samo po prijemu izvorno naručene robe u ispravnom stanju. Trošak zamjene robe je na teret kupca, osim u slučaju kada je kupcu isporučena pogrešna ili neispravna roba.

IZMJENE USLOVA KORIŠTENJA

Prodavac zadržava pravo da izmjeni Uslove korištenja, te pravilnika i procedura Internet Trgovine. Sve izmjene će biti objavljene na Internet Trgovini i stupaju na snagu danom njihove objave.

Dužni ste provjeriti sadržaj Uslova korištenja, kao i pravilnika i procedura prilikom svakog pristupa Internet Trgovini. Upotrebom Internet Trgovine na bilo koji način, izjavljujete svoju saglasnost sa uslovima korištenja, pravilnicima i procedurama koja su važeći u trenutku vašeg korištenja iste.

KONTAKTI

Za sve upite obratite nam se na naše kontakte naznačene na našoj Internet Trgovini.

Kontaktirati nas možete:

Poštom na adresu: Blažujski Drum 14, Ilidža, 71120 Sarajevo – Ilidža

Emailom: shop@kano.ba

Telefonom: na broj (033) 424 097

Disclaimer – Važna napomena – Pročitati prvo
IZJAVA O PRIVATNOSTI

Dobrodošli u internet trgovinu www.kano.ba te na sve informacije, servise i produkte dostupne putem internetska stranice čija je adresa www.kano.ba (“Internet Trgovina”).

Pod korisnikom se u ovoj Izjavi o privatnosti razumijeva fizička osoba koja pristupa Internet Trgovini, bilo da djeluje u vlastito ime, u tuđe ime ili u ime pravnog lica.

PRAVA I DUŽNOSTI KORISNIKA INTERNET TRGOVINE

Korisnik je dužan na Internet Trgovini uvijek unositi tačne i ažurne podatke na dan unosa, a po promjeni podataka blagovremeno ih ažurirati na istoj. Korisnik je dužan čuvati pristupne podatke od neovlaštene upotrebe, te ih ne otkrivati trećim licima.

Unosom podataka na Internet Trgovini korisnik daje saglasnost na uslove i način obrade podataka iz ove Izjave o privatnosti, te izričito i neopozivo izjavljuje da je saglasan da podaci uneseni tokom korisničke registracije budu uneseni u zbirku ličnih podataka koju vodi Internet Trgovina.

Korisnik Internet Trgovine može podnijeti pisani zahtjev za uklanjanjem svojih ličnih podataka, što će biti i učinjeno na način i opsegu koji ne narušava normalan i zakonit rad Internet Trgovine.

Korisnik može otkazati prijem promotivnih poruka Internet Trgovine. Međutim, njihovim otkazivanjem ne isključuje se prijem obavijesti Internet Trgovine, poput obavijesti i prodaji i slično.

Upotrebom Internet Trgovine na bilo koji način, korisnik prihvata njene Uslove korištenja.

UPOTEBA PRIKUPLJENIH PODATAKA

Za potrebe normalnog rada Internet Trgovine prikupljaju se osnovni podaci o njenim korisnicima koji su nužni za izvršenje i-li unaprijeđenje usluga i realizaciju narudžbi Internet Trgovine. Primjeri tih podataka su puno ime i email korisnika, adresa za dostavu i drugo.

Kao i mnogi drugi internet servisi, Internet Trgovina koristi kolačiće, male tekstualne računarske datoteke koje se smještaju na vaš računar kada posjetite neku internetsku stranicu. Koristimo ih kako bismo prepoznali vaš računar, unaprijedili korisničko iskustvo Internet Trgovine, analizirali posjet Internet Trgovini, te zapamtili tekući ciklus u procesu obrade vaše narudžbe. Kolačiće možete onemogućiti na svom računaru, ali to može spriječiti normalan rad Internet Trgovine.

Lični podaci korisnika će biti korišteni u svrhu realizacije aktivnosti Internet Trgovine, poput obrade narudžbi i plaćanja, slanja obavijesti putem elektronske pošte, promocije ponude Internet Trgovine, i u druge svrhe se neće koristiti bez prethodne saglasnosti korisnika. Osim svojim dobavljačima u cilju realizacije narudžbe i plaćanja, Internet Trgovina ne otkriva niti ustupa trećim licima podatke o svojim korisnicima.

Internet Trgovina na svojoj stranici ne prikuplja niti čuva brojeve kartica korisnika.

KORISNIČKI RAČUN NA INTERNET TRGOVINI

Internet Trgovina se obavezuje štititi podatke o korisnicima Internet Trgovine, i poduzimati sve razumne mjere u cilju zaštite privatnosti ličnih podataka.

Za potrebe pristupa povlaštenim informacijama na Internet Trgovini, odnosno korisničkom računu na istoj, svakom korisniku se mogu pridružiti korisničko ime i pristupna šifra, zajednički nazvani “pristupni podaci”.

Unosom svojih pristupnih podataka na Internet Trgovini – korisnik pristupa personaliziranim informacijama i odabranim servisima Internet Trgovine.

Radi vlastite sigurnosti, korisnicima Internet Trgovine se savjetuje da barem jednom godišnje ažuriraju pristupnu šifru za istu, da šifra uvijek bude jedinstvena – odnosno da se ne koristi za pristup drugim internet sadržajima i korisničkim računima, te da bude dugačka i snažna (čine je slučajna kombinacija slova, znakova i brojeva).

Disclaimer – Važna napomena – Pročitati prvo
POLITIKA SIGURNOSTI

Dobrodošli u internet trgovinu Kano.ba te na sve informacije, servise i produkte dostupne putem internetska stranice čija je adresa Kano.ba (“Internet Trgovina”).

Pod korisnikom se u ovoj Politici sigurnosti razumijeva fizička osoba koja pristupa Internet Trgovini, bilo da djeluje u vlastito ime, u tuđe ime ili u ime pravnog lica.

SIGURNOST INTERNET TRGOVINE

Kao i mnoge druge, Internet Trgovina primjenjuje SSL certifikat u cilju zaštite podataka u prenosu.

Upotreba važećeg certifikata je ilustirana ikonicom katanca koji se nalazi u lijevom uglu adresnog polja vašeg internet preglednika, gdje je prikazana i web adresa Internet Trgovine. Ilustracija katanca može biti drugačija, zavisno o internet pregledniku kojeg koristite – npr. Chrome, Firefox, Edge, Safari ili drugi.

Banka prihvatilac sa kojom radimo primjenjuje sigurnosne standarde uključivo PCI i 3DS.

Internet Trgovina na svojoj stranici ne prikuplja niti čuva brojeve kartica korisnika, i mi ih NIKADA nećemo tražiti od vas.

KORISNIČKI RAČUN NA INTERNET TRGOVINI

Ukoliko ste registrirali svoj račun na Internet Trgovini, za potrebe pristupa povlaštenim informacijama na njoj, odnosno korisničkom računu na istoj, svakom korisniku se mogu pridružiti korisničko ime i pristupna šifra, zajednički nazvani “pristupni podaci”.

Unosom svojih pristupnih podataka na Internet Trgovini – korisnik pristupa personaliziranim informacijama i odabranim servisima Internet Trgovine.

Radi vlastite sigurnosti, korisnicima Internet Trgovine se savjetuje da barem jednom godišnje ažuriraju pristupnu šifru za istu, da šifra uvijek bude jedinstvena – odnosno da se ne koristi za pristup drugim internet sadržajima i korisničkim računima, te da bude dugačka i snažna (čine je slučajna kombinacija slova, znakova i brojeva).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-6 vc_col-xs-12” css=”.vc_custom_1491744105105{padding-bottom: 50px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Imate pitanja ?” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”bottom” line_height=”2” line_color=”rgba(204,204,204,0.85)” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-star” icon_size=”14” icon_color=”#cccccc” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;” line_width=”230” spacer_margin=”margin-bottom:40px;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1633938071545{padding-bottom: 35px !important;}”]

“Znanje je da imaš pravi odgovor. Inteligencija je da postaviš pravo pitanje.”

[/vc_column_text]

Send Question

[/vc_column][/vc_row]